Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата
Политика за защита на личните данни

Търсене на имоти
Nerro Real Estates

Продава в София Двустаен Банишора ID 30403

Имот с ID: 30403
въведен на 2022-09-15 13:22:15 г.
актуализиран на 2022-09-15 13:22:22 г.

 

Обща информация

Цена
€ 69900
Площ
40 m2
Вид
Двустаен
Строителство
ЕПК
Година
1983 г.
Отопление
електричество
Изолация
Да
Преход
Не
Обзавеждане
Необзаведен
Изложение
Изток
Завършеност
ЕПК
Етаж
10 от 18
Асансьор
Да
Град
София
Квартал
Банишора

Описание

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание двустаен апартамент в реновирана сграда в Банишора. Жилището е завършено до ключ, с готова баня и положени настилки. Разполага с чиста жилищна площ от 40 кв.м., разпределена във входно антре, дневна с кухненски бокс, спалня и баня с тоалетна. Компанията разполага и с други жилища в сградата. Заповядайте да Ви ги покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 30403.

 

Изчисли заем

Подобни имоти

Виж Още
Продава в София Тристаен Банишора ID 34736
Продава в София Тристаен Банишора ID 34736
€ 240000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание обзаведен, югоизточен, тристаен апартамент в широкия център на София. Жилището е ситуирано на среден- 5-ти етаж в тухлена сграда от 2016 г. Разполага с площ от 100 кв.м. разпределена в обширно входно антре, дневна с трапезария и кухненски тракт, две спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна и тераса. Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 34736.

Площ: 100 m2
Продава в София Двустаен Банишора ID 38380
Продава в София Двустаен Банишора ID 38380
€ 115000 € 109900

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание южен, двустаен апартамент в жк Банишора.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост до метростанция, спирка на градски транспорт, детска градина, училище, магазини от всякакъв тип.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът е ситуиран на среден- 5-ти етаж в ЕПК блок от 1990 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с чиста жилищна площ от 50 кв.м., разпределена във входно антре, дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, тераса.

СЪСТОЯНИЕ: Дизайнерски ремонтиран.

Заповядайте да Ви я покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 38380.

Площ: 55 m2
Продава в София Многостаен Банишора ID 39130
Продава в София Многостаен Банишора ID 39130
€ 245000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание многостаен апартамент в жк Банишора.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: На метри от метростанция, в близост спирка на градски транспорт, детска градина, училище, магазини от всякакъв тип.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът е ситуиран на среден- 4-ти етаж в нова тухлена сграда с АКТ 16 от 2023 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 121 кв.м., разпределена във входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, три спални, две бани с тоалетни и тераса

СЪСТОЯНИЕ: На шпакловка и замазка.

ОСОБЕНОСТИ: ГАРАЖ ВКЛЮЧЕН В ЦЕНАТА. Възможност за закупуване на паркомясто.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 39130.

Площ: 121 m2
Продава в София Тристаен Банишора ID 39131
Продава в София Тристаен Банишора ID 39131
€ 180000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание тристаен апартамент в жк Банишора.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: На метри от метростанция, в близост спирка на градски транспорт, детска градина, училище, магазини от всякакъв тип.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът е ситуиран на среден- 3-ти етаж в нова тухлена сграда с АКТ 16 от 2023 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 94 кв.м., разпределена във входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, две спални, две бани с тоалетни и тераса

СЪСТОЯНИЕ: На шпакловка и замазка.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 39131.

Площ: 94 m2

Наши партньори

Credit navigator
Ринекс Революшън
Ogledi.bg