Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата
Политика за защита на личните данни

Търсене на имоти
Nerro Real Estates

Продава в София Двустаен Бояна ID 43918

Имот с ID: 43918
въведен на 2023-05-17 13:40:36 г.
актуализиран на 2023-05-17 13:40:47 г.

 

Обща информация

Цена
€ 105000
Площ
52 m2
Вид
Двустаен
Строителство
ново
Година
2016 г.
Отопление
газ
Изолация
Да
Преход
Да
Обзавеждане
Обзаведен
Изложение
Юг
Завършеност
ново
Етаж
5 от 5
Асансьор
Да
Град
София
Квартал
Бояна

Описание

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание обзаведен двустаен апартамент в полите на Витоша.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост до спирка на градски транспорт, училище, детска градина, магазини от всякакъв тип.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 52 кв.м., разпределена в дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна.

СЪСТОЯНИЕ: Обзаведен и оборудван а всичко необходимо.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 43918.

 

Изчисли заем

Изпрати запитване

Тихомир Йонев
Тихомир Йонев
Реализатор

Подобни имоти

Виж Още
Продава в София Двустаен Бояна ID 27861
Продава в София Двустаен Бояна ID 27861
€ 120000

Компания 'ЕКС' представя на Вашето внимание маломерен двустаен апартамент в Бояна. Новият Ви дом Ви очаква на шпакловка и замазка, за да може да развиете въображението си и да го обзаведете и декорирате , както винаги сте мечтали! С АКТ 16!! С площ от 66 кв.м., разположен на първи жилищен етаж. В цената има включено ПАРКОМЯСТО  от 12кв.м и офис на партера с площ от 14кв.м. Заповядайте да Ви го покажем! Използвайки нашите услуги, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит, професионален декоратор и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Можете да разчитате на пълно съдействие за отпускане на потребителски и ипотечни кредити! Нужен Ви е само кода към имота: 27861

Площ: 66 m2
Продава в София Тристаен Бояна ID 34588
Продава в София Тристаен Бояна ID 34588
€ 254900 € 234990

Пространството, в което можем да се скрием от външния свят и да бъдем себе си в компанията на тези, които обичаме, мястото, където можем да се скрием от забързаното си ежедневие и където децата ни да се радват на безгрижно детство, наричаме СВОЙ ДОМ. Ако Вие сте в търсене на Вашето късче от Рая, Ние от компания `ЕКС` имаме за ВАС едно изключително предложение. Разположен в полите на Витоша, сред зеленина, тишина и кристално чист въздух, в луксозен затворен комплекс със собствен басейн, това е апартаментът, който отговаря на всички условия, за да се превърне във Вашия Нов Дом. Той разполага с площ от 84 кв.м., разпределени в обширно входно антре, дневна с трапезария и кухненски тракт, две спални, баня с тоалетна, мокро помещение и огромна веранда с изглед към басейна, която не е включена в посочената квадратура. С възможност за закупуване на едно или две паркоместа. Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 34588.

Площ: 84 m2
Продава в София Двустаен Бояна ID 35922
Продава в София Двустаен Бояна ID 35922
€ 140000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание двустаен апартамент в полите на Витоша.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Разположен в кв. Бояна, район известен с тишина, зеленина и чист въздух.

СТРОИТЕЛСТВО: Ситуиран на среден- 3-ти етаж в чисто нова тухлена сграда с АКТ 16 от 2022 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 78 кв.м. разпределена във входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и балкон.

СЪСТОЯНИЕ: На шпакловка и замазка.

ОСОБЕНОСТИ: С възможност за закупуване на паркомясто. 

МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ВИРТУАЛНА РАЗХОДКА В ИМОТА НА: https://ogledi.bg/media/pano/3475/index.html

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 35922.

Площ: 78 m2
Продава в София Двустаен Бояна ID 34119
Продава в София Двустаен Бояна ID 34119
€ 110000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание обзаведен двустаен апартамент в кв. Бояна

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В район с чист въздух и много зеленина, в близост до спирка на градски транспорт, детска градина, училище, магазини от всякакъв тип.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът е ситуиран на среден- 2-ри етаж в нова тухлена сграда от 2012 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 43 кв.м., разгъната във входно антре, дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса и мазе

СЪСТОЯНИЕ: След основен ремонт. Обзаведен и оборудван с всичко необходимо.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 34119.

Площ: 43 m2
Продава в София Двустаен Бояна ID 42229
Продава в София Двустаен Бояна ID 42229
€ 120000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание двустаен апартамент в полите на Витоша- кв. Бояна

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост до спирка на градски транспорт, училище, детска градина, ботаническата градина, магазини от всякакъв тип.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът е ситуиран на среден- 2-ри етаж в нова тухлена сграда от 2015 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 50 кв.м., разпределена във входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса.

СЪСТОЯНИЕ: Обзаведен и оборудван а всичко необходимо.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 42229.

Площ: 50 m2

Наши партньори

Credit navigator
Ринекс Революшън
Ogledi.bg