Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата
Политика за защита на личните данни

Търсене на имоти
Nerro Real Estates

Продава в София Двустаен Дружба 1 ID 32699

Имот с ID: 32699
въведен на 2022-07-29 15:52:06 г.
актуализиран на 2022-07-29 15:52:40 г.

 

Обща информация

Цена
€ 102000
Площ
55 m2
Вид
Двустаен
Строителство
ЕПК
Година
1985 г.
Отопление
ТЕЦ
Изолация
Не
Преход
Не
Обзавеждане
Обзаведен
Изложение
Изток Юг
Завършеност
ЕПК
Етаж
10 от 13
Асансьор
Да
Град
София
Квартал
Дружба 1

Описание

Компания за реализации `ЕКС` представя на вашето внимание двустаен апартамент в ж.к. Дружба 1, имотът е на прекрасно комункативно място в близост до метростанция, големи хипермаректи, сприки на градски транспорт и само на 10 минути от центъра на столицата. Районът има лесна връзка с бул. Цариградско шосе за удобен достъп до централните части на столицата, Национален дворец на културата, спирка на метрото и всичко, от което някога ще имате нужда. Вашият нов дом разполага с 55 кв.м. и е разгърнат в следното разпледеление: входно антре, дневна, кухня, два остъклени балкона, а за разкош към апартамента има и таван. Ориентиран на югоизток, природната светлина и топлина обитава естествено жилището, дори и през зимата, придавайки незаменим уют. Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч.Заповядайте на консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 32699.

 

Изчисли заем

Изпрати запитване

Филип Андонов
Филип Андонов
ТОП Реализатор

Подобни имоти

Виж Още
Продава в София Двустаен Дружба 1 ID 32699
Продава в София Двустаен Дружба 1 ID 32699
€ 102000

Компания за реализации `ЕКС` представя на Вашето внимание двустаен апартамент в ж.к. Дружба 1, имотът е на прекрасно комуникативно място в близост до метростанция, големи хипермаректи, спирки на градски транспорт и само на 10 минути от центъра на столицата. Районът има лесна връзка с бул. Цариградско шосе за удобен достъп до централните части на столицата, Национален дворец на културата, спирка на метрото и всичко, от което някога ще имате нужда. Вашият нов дом разполага с 55 кв.м. и е разгърнат в следното разпледеление: входно антре, дневна, кухня, два остъклени балкона, а за разкош към апартамента има и таван. Ориентиран на югоизток, природната светлина и топлина обитава естествено жилището, дори и през зимата, придавайки незаменим уют. Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч.Заповядайте на консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 32699.

Площ: 55 m2
Продава в София Двустаен Дружба 1 ID 39799
Продава в София Двустаен Дружба 1 ID 39799
€ 119900

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание обзаведен двустаен апартамент в жк Дружба 1.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост до метростанция, спирки на градски транспорт, училище, детска градина, хранителни супермаркети.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с чиста жилищна площ от 70 кв.м. разпределена във входно антре, дневна, кухня, спалня, баня с тоалетна и усвоена тераса

СЪСТОЯНИЕ: Обзаведен и оборудван с всичко необходимо.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 39799.

Площ: 70 m2

Наши партньори

Credit navigator
Ринекс Революшън
Ogledi.bg