Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата
Политика за защита на личните данни

Търсене на имоти
Nerro Real Estates

Продава в София Двустаен Дружба 1 ID 39799

Имот с ID: 39799
въведен на 2023-05-12 13:30:38 г.
актуализиран на 2023-05-12 13:30:52 г.

 

Обща информация

Цена
€ 119900
Площ
70 m2
Вид
Двустаен
Строителство
панел
Година
1969 г.
Отопление
ТЕЦ
Изолация
Да
Преход
Не
Обзавеждане
Обзаведен
Изложение
Запад
Завършеност
панел
Етаж
5 от 6
Асансьор
Да
Град
София
Квартал
Дружба 1

Описание

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание обзаведен двустаен апартамент в жк Дружба 1.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост до метростанция, спирки на градски транспорт, училище, детска градина, хранителни супермаркети.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с чиста жилищна площ от 70 кв.м. разпределена във входно антре, дневна, кухня, спалня, баня с тоалетна и усвоена тераса

СЪСТОЯНИЕ: Обзаведен и оборудван с всичко необходимо.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 39799.

 

Изчисли заем

Изпрати запитване

Филип Андонов
Филип Андонов
ТОП Реализатор

Подобни имоти

Виж Още
Продава в София Двустаен Дружба 1 ID 32699
Продава в София Двустаен Дружба 1 ID 32699
€ 102000

Компания за реализации `ЕКС` представя на вашето внимание двустаен апартамент в ж.к. Дружба 1, имотът е на прекрасно комункативно място в близост до метростанция, големи хипермаректи, сприки на градски транспорт и само на 10 минути от центъра на столицата. Районът има лесна връзка с бул. Цариградско шосе за удобен достъп до централните части на столицата, Национален дворец на културата, спирка на метрото и всичко, от което някога ще имате нужда. Вашият нов дом разполага с 55 кв.м. и е разгърнат в следното разпледеление: входно антре, дневна, кухня, два остъклени балкона, а за разкош към апартамента има и таван. Ориентиран на югоизток, природната светлина и топлина обитава естествено жилището, дори и през зимата, придавайки незаменим уют. Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч.Заповядайте на консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 32699.

Площ: 55 m2
Продава в София Двустаен Дружба 1 ID 32699
Продава в София Двустаен Дружба 1 ID 32699
€ 102000

Компания за реализации `ЕКС` представя на Вашето внимание двустаен апартамент в ж.к. Дружба 1, имотът е на прекрасно комуникативно място в близост до метростанция, големи хипермаректи, спирки на градски транспорт и само на 10 минути от центъра на столицата. Районът има лесна връзка с бул. Цариградско шосе за удобен достъп до централните части на столицата, Национален дворец на културата, спирка на метрото и всичко, от което някога ще имате нужда. Вашият нов дом разполага с 55 кв.м. и е разгърнат в следното разпледеление: входно антре, дневна, кухня, два остъклени балкона, а за разкош към апартамента има и таван. Ориентиран на югоизток, природната светлина и топлина обитава естествено жилището, дори и през зимата, придавайки незаменим уют. Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч.Заповядайте на консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 32699.

Площ: 55 m2

Наши партньори

Credit navigator
Ринекс Революшън
Ogledi.bg