Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата
Политика за защита на личните данни

Търсене на имоти
Nerro Real Estates

Продава в София Двустаен Лозенец ID 40714

Имот с ID: 40714
въведен на 2023-04-19 17:04:47 г.
актуализиран на 2023-04-19 17:04:53 г.

 

Обща информация

Цена
€ 190000
Площ
62 m2
Вид
Двустаен
Строителство
тухла
Година
2000 г.
Отопление
ТЕЦ
Изолация
Не
Преход
Не
Обзавеждане
Обзаведен
Изложение
Запад
Завършеност
тухла
Етаж
1 от 5
Асансьор
Не
Град
София
Квартал
Лозенец

Описание

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание двустаен апартамент в най-желания район на София- Лозенец.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост до метростанция, спирка на градски транспорт, училище, детска градина, Южен парк, басейн Спартак, магазини от всякакъв тип.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът е ситуиран на 1-ви жилищен етаж над гаражи в тухлена сграда от 2000 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 62 кв.м., разпределена във входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса.

СЪСТОЯНИЕ: Обзаведен и оборудван с всичко необходимо.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 40714.

 

Изчисли заем

Изпрати запитване

Ивайло Александров
Ивайло Александров
Реализатор

Подобни имоти

Виж Още
Продава в София магазин Лозенец ID 41445
Продава в София магазин Лозенец ID 41445
€ 67000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание магазин в един от най-желаните райони на София- Лозенец.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: С лице на главен булевард, в близост до спирки на градски транспорт, метростанция, хотел Хемус.

СТРОИТЕЛСТВО: Магазинът е ситуиран на партерен етаж в тухлена сграда от 1980 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Магазинът разполага с площ от 21 кв.м. разпределена в търговска зала и санитарен възел.

СЪСТОЯНИЕ: До ключ.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 41445.

Площ: 21 m2
Продава в София Двустаен Лозенец ID 9843
Продава в София Двустаен Лозенец ID 9843
€ 240000

Нерро Недвижими Имоти представя на Вашето внимание двустаен апартамент пред АКТ 16 в най- престижния район на София, а именно- кв. Лозенец.
Жилището се отличава с правилни форми и просторни помещения. Разполага с площ от 80 кв.м., разпределени във входно антре, дневна с трапезария и кухненски тракт, спалня, баня с тоалетна и тераса.
Ситуирано е на пешеходно разстояние от НДК, Южен парк, метростанция и спирки на градски транспорт, в сграда с модерна архитектура, висококачествени материали и изключително качество на строеж. Посочената цена е без включен ДДС. Разполагаме и с други жилища в сградата различни по тип и площ Заповядайте да Ви ги покажем!!! Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит, професионален декоратор и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Нужен Ви е само кодът към имота: 9843-205.

Площ: 80 m2
Продава в София Двустаен Лозенец ID 31958
Продава в София Двустаен Лозенец ID 31958
€ 170000 € 159000

КЛЮЧ В АГЕНЦИЯТА!!! ОГЛЕДИ В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ!!! Компания 'ЕКС' представя на Вашето внимание двустаен апартамент в най-престижния район на София- жк Лозенец. Имотът е ситуиран в долната част на Лозенец в тухлена сграда от 90-те години на XX век. Разполага с площ от 89 кв.м. разгъната във входно антре, дневна с трапезария и кухненски тракт, спалня и баня с тоалетна. Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит, професионален декоратор и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Нужен Ви е само кодът към имота: 31958.

Площ: 89 m2
Продава в София Мезонет Лозенец ID 37231
Продава в София Мезонет Лозенец ID 37231
€ 950000 € 948000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание многостаен, обзаведен апартамент на две нива в най-желания район на София- Лозенец.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост до спирки на градски транспорт. детска градина, училище, УАСГ, магазини от всякакъв тип.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът е ситуиран на среден- 4-ти и 5-ти етаж в тухлена сграда от 2000 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с внушителната площ от 184 кв.м., разпределена във входно антре, огромна дневна с трапезария и кухненски тракт, санитарен възел и две тераси на 1-во ниво и две спални, кабинет, две бани с тоалетни и килер на 2-ро ниво.

СЪСТОЯНИЕ: Обзаведен с всичко необходимо и оборудван с най-висок клас електроуреди.

ОСОБЕНОСТИ: ГАРАЖ с топла връзка включен в цената.

Заповядайте да Ви я покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 37231.

Площ: 184 m2
Продава в София Мезонет Лозенец ID 39601
Продава в София Мезонет Лозенец ID 39601
€ 400000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание многостаен апартамент на две нива в най-желания район на София- Лозенец

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост до метростанция, спирка на градски транспорт, детска градина, училище, магазини от всякакъв тип.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът е ситуиран на 6-ти етаж в тухлена сграда от 2017 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 181 кв.м., разпределена във входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса на 1- ниво и две спални, баня с тоалетна и две тераси на 2- ниво.

СЪСТОЯНИЕ: На шпакловка и замазка.

ОСОБЕНОСТИ: Подземно паркомясто включено в цената!!!

Заповядайте да Ви я покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 39601.

Площ: 181 m2
Продава в София Тристаен Лозенец ID 42785
Продава в София Тристаен Лозенец ID 42785
€ 190000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание двустаен апартамент в най-желания район на София- Лозенец.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост до спирка на градски транспорт, парк, магазини от всякакъв тип.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът е ситуиран на среден 10-ти етаж над гаражи в ЕПК блок от 1990 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 75 кв.м., разпределена във входно антре, дневна, кухня с трапезария, спалня, баня с тоалетна, отделна тоалетна и тераса.

СЪСТОЯНИЕ: За ремонт.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 42785.

Площ: 75 m2

Наши партньори

Credit navigator
Ринекс Революшън
Ogledi.bg