Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата
Политика за защита на личните данни

Търсене на имоти
Nerro Real Estates

Продава в София Двустаен Люлин 5 ID 30626

Имот с ID: 30626
въведен на 2022-08-08 13:08:23 г.
актуализиран на 2022-08-08 13:08:38 г.

 

Обща информация

Цена
€ 59900
Площ
43 m2
Вид
Двустаен
Строителство
панел
Година
1981 г.
Отопление
електричество
Изолация
Не
Преход
Не
Обзавеждане
Обзаведен
Изложение
Завършеност
панел
Етаж
8 от 8
Асансьор
Да
Град
София
Квартал
Люлин 5

Описание

Компания за реализации `ЕКС` представя на Вашето внимание двустаен апартамент с локация жк. Люлин-5. Намира се на тиха улица в близост до супер маркет и спирки на градски транспорт, детски градини и училища. Жилището е с чиста жилищна площ от 43 кв.м. като се състои от: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня и баня с тоалетна. Отоплението е посредством климатици. Изложение ЗАПАД/СЕВЕР. Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч.Заповядайте на консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота:30626

 

Изчисли заем

Подобни имоти

Виж Още
Продава в София Едностаен Люлин 5 ID 30625
Продава в София Едностаен Люлин 5 ID 30625
€ 40000

Компания ЕКС представя на Вашето внимание едностаен апартамент с локация жк. Люлин-5. Намира се на тиха улица в близост до супер маркет и спирки на градски транспорт, детски градини и училища. Жилището е с площ от 26 кв.м. като се състои от: входно антре, хол със спален кът, кухня и баня с тоалетна. Отоплението е посредством Електричество. Изложение ЗАПАД. Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 30625.

Площ: 26 m2
Продава в София Тристаен Люлин 5 ID 33915
Продава в София Тристаен Люлин 5 ID 33915
€ 139000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание обзаведен, тристаен апартамент в жк Люлин. Апартаментът се намира на среден 7-ми етаж в блок строителство ЕПК. Основно ремонтиран и безкомпромисни обзаведен, апартаментът разполага с чиста площ от 93 кв.м. разпределена в обширно входно антре, кухня, хол, две спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна и две тераси. Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 33915.

Площ: 93 m2
Продава в София Двустаен Люлин 5 ID 34843
Продава в София Двустаен Люлин 5 ID 34843
€ 75000 € 70000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание обзаведен, двустаен апартамент в жк Люлин. Жилището разполага с площ от 52 кв.м. разпределена във входно антре, дневна, кухня изнесена на остъклената тераса, спалня и баня с тоалетна. Към апартамента има прилежащо мазе и още едно помещение на етажа. Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 34843.

Площ: 52 m2
Продава в София Двустаен Люлин 5 ID 37621
Продава в София Двустаен Люлин 5 ID 37621
€ 80000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание двустаен апартамент в жк Люлин 5.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: На метри от спирки на градски транспорт, училище, детска градина, хранителни супермаркети.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 45 кв.м. разпределена във входно антре, кухня с трапезария, дневна, баня с тоалетна и балкон.

СЪСТОЯНИЕ: С външна изолация. Обзаведен и оборудван с всичко необходимо.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 37621.

Площ: 45 m2

Наши партньори

Credit navigator
Ринекс Революшън
Ogledi.bg