Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата
Политика за защита на личните данни

Търсене на имоти
Nerro Real Estates

Продава в София Двустаен Малинова долина ID 37560

Имот с ID: 37560
въведен на 2023-02-28 13:18:18 г.
актуализиран на 2023-02-28 13:18:24 г.

 

Обща информация

Цена
€ 155000
Площ
74 m2
Вид
Двустаен
Строителство
ново
Година
2022 г.
Отопление
газ
Изолация
Да
Преход
Не
Обзавеждане
На ш.з.
Изложение
Изток
Завършеност
ново
Етаж
4 от 6
Асансьор
Да
Град
София
Квартал
Малинова долина

Описание

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание двустаен апартамент в най-бързо развиващите се райони на София- жк Малинова долина.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост до основи пътни артерии, спирка на градски транспорт, магазини от всякакъв тип.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът е ситуиран на среден- 4-ти етаж в нова тухлена сграда с АКТ 16 от 2022 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с чиста жилищна площ от 74 кв.м., разпределена във входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса пред двете основни помещения.

СЪСТОЯНИЕ: На шпакловка и замазка.

Заповядайте да Ви я покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 37560.

 

Изчисли заем

Изпрати запитване

Симеон Дановски
Симеон Дановски
ТОП Реализатор

Подобни имоти

Виж Още
Продава в София Двустаен Малинова долина ID 192
Продава в София Двустаен Малинова долина ID 192
€ 87888

Нерро Недвижими Имоти представя на Вашето внимание двустаен апартамент в новостроящ се комплекс от малки бутикови сгради в Малинова долина. Жилището се продава на шпакловка и замазка, давайки възможност на новия си собственик да го обзаведе и оборудва изцяло по собствен вкус, придавайки му стил и индивидуалност.

Разполагаме и с други жилища в сградите с различни квадратури и етажност.

Заповядайте да Ви ги покажем! Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит, професионален декоратор и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Нужен Ви е само кодът към имота: 192.

Площ: 65 m2
Продава в София Двустаен Малинова долина ID 34081
Продава в София Двустаен Малинова долина ID 34081
€ 129900

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание южен, двустаен апартамент пред АКТ 16.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В едни от най-бързоразвиващите се райони на София- жк Малинова долина.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът се намира на среден- 2-ри етаж в тухлена сграда с очакван АКТ 16 до края на 2022 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището е с площ 75 кв.м. разпределена във входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и балкон.

СЪСТОЯНИЕ: На шпакловка и замазка.

ОСОБЕНОСТИ: Възможност за закупуване на ПАРКОМЯСТО.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 34081.

Площ: 75 m2
Продава в София Тристаен Малинова долина ID 35744
Продава в София Тристаен Малинова долина ID 35744
€ 148500 € 144500

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание тристаен апартамент пред АКТ 16.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В едни от най-бързоразвиващите се райони на София- жк Малинова долина, на метри от НСА

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът се намира на 6-ти етаж в тухлена сграда с очакван АКТ 16 до март на 2023 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището е с площ 104 кв.м. разпределена във входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна и два балкона.

СЪСТОЯНИЕ: На шпакловка и замазка.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 35744.

Площ: 104 m2
Продава в София Двустаен Малинова долина ID 36038
Продава в София Двустаен Малинова долина ID 36038
€ 99900

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание двустаен апартамент пред АКТ 16 в Малинова долина.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: На 200 метра от НСА.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 65 кв.м. разпределена във входно антре, дневна с кухненски бокс, спалня, две бани с тоалетни и две тераси. Позволява лесно преустройство на два едностайни с инвестиционна цел.

СЪСТОЯНИЕ: На шпакловка и замазка.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 36038.

Площ: 65 m2
Продава в София Двустаен Малинова долина ID 34278
Продава в София Двустаен Малинова долина ID 34278
€ 114000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание двустаен апартамент в един от най-бързо развиващите се райони на София- Малинова долина.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост, спирки на градски транспорт, хранителни супермаркети, основни пътни артерии.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът е ситуиран на 3- ти етаж в нова тухлена сграда с очакван АКТ 16 през септември 2023 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 73 кв.м. разпределена във входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, мокро помещение и тераса.

СЪСТОЯНИЕ: На шпакловка и замазка.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 34278.

Площ: 73 m2
Продава в София Двустаен Малинова долина ID 38484
Продава в София Двустаен Малинова долина ID 38484
€ 106860 € 100112

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание двустаен апартамент в един от най-бързоразвиващите се райони на София- жк Малинова долина

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост до спирка на градски транспорт, основни пътни артерии, магазини от всякакъв тип.

СТРОИТЕЛСТВО: Ситуиран на среден- 3-ти етаж в сграда ново строителство с очакван АКТ 16 през месец юни 2024 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 80 кв.м., разпределена във входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса.

СЪСТОЯНИЕ: На шпакловка и замазка.

Заповядайте да Ви я покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 38484.

Площ: 80 m2
Продава в София Двустаен Малинова долина ID 38483
Продава в София Двустаен Малинова долина ID 38483
€ 91362

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание двустаен апартамент в един от най-бързоразвиващите се райони на София- жк Малинова долина

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост до спирка на градски транспорт, основни пътни артерии, магазини от всякакъв тип.

СТРОИТЕЛСТВО: Ситуиран на среден- 3-ти етаж в сграда ново строителство с очакван АКТ 16 през месец юни 2024 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 73 кв.м., разпределена във входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса.

СЪСТОЯНИЕ: На шпакловка и замазка.

Заповядайте да Ви я покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 38483.

Площ: 73 m2
Продава в София Едностаен Малинова долина ID 30493
Продава в София Едностаен Малинова долина ID 30493
€ 60000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание едностаен апартамент в един от най-бързоразвиващите се райони на София- жк Малинова долина

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост до спирка на градски транспорт, основни пътни артерии, магазини от всякакъв тип.

СТРОИТЕЛСТВО: Ситуиран на среден- 4-ти етаж в сграда ново строителство с очакван АКТ 16 през месец декември 2023 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 45 кв.м., разпределена във входно антре, дневна с кухненски бокс и спален кът, баня с тоалетна и тераса.

СЪСТОЯНИЕ: На шпакловка и замазка.

Заповядайте да Ви я покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 30493.

Площ: 45 m2

Наши партньори

Credit navigator
Ринекс Революшън
Ogledi.bg