Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата
Политика за защита на личните данни

Търсене на имоти
Nerro Real Estates

Продава в София Двустаен Оборище ID 10027

Имот с ID: 10027
въведен на 2023-02-18 12:23:43 г.
актуализиран на 2023-02-18 12:23:53 г.

 

Обща информация

Цена
€ 155000
Площ
32 m2
Вид
Двустаен
Строителство
тухла
Година
1930 г.
Отопление
електричество
Изолация
Не
Преход
Не
Обзавеждане
Обзаведен
Изложение
Завършеност
тухла
Етаж
1 от 2
Асансьор
Не
Град
София
Квартал
Оборище

Описание

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание обзаведен двустаен апартамент в Оборище.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В най-желания район на София. На метри от метростанция, спирка на градски транспорт, детска градина, училище, множество театри, парк, магазини от всякакъв тип.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът е ситуиран на първи етаж в тухлена сграда от 1930 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с чиста жилищна площ от 32 кв.м., разпределена във входно антре, кухня, спалня, баня с тоалетна и тераса. Към апартамента има прилежащи 1/4 идеални части от парцела, равняващи се на 50 кв.м.

СЪСТОЯНИЕ: Обзаведен и оборудван с всичко необходимо.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 10027.

 

Изчисли заем

Изпрати запитване

Михаил Ганчев
Михаил Ганчев
ТОП Реализатор

Подобни имоти

Виж Още
Продава в София Тристаен Оборище ID 42717
Продава в София Тристаен Оборище ID 42717
€ 259000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание тристаен апартамент в най-желания район на София- Оборище.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост до спирка на градски транспорт, училище, детска градина, парк, магазини от всякакъв тип.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът е ситуиран на 1-ви жилищен етаж над гаражи в нова тухлена сграда с очакван АКТ 16 през есента на 2023 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 99 кв.м., разпределена във входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна и тераса.

СЪСТОЯНИЕ: На шпакловка и замазка.

ОСОБЕНОСТИ: С възможност за закупуване на двоен, подземен гараж.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 42717.

Площ: 99 m2
Продава в София Двустаен Оборище ID 42787
Продава в София Двустаен Оборище ID 42787
€ 179000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание двустаен апартамент в най-желания район на София- Оборище.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост до спирка на градски транспорт, училище, детска градина, парк, магазини от всякакъв тип.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът е ситуиран на 1-ви жилищен етаж над гаражи в нова тухлена сграда с очакван АКТ 16 през есента на 2023 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 64 кв.м., разпределена във входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса.

СЪСТОЯНИЕ: На шпакловка и замазка.

ОСОБЕНОСТИ: С възможност за закупуване на двоен, подземен гараж.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 42787.

Площ: 54 m2

Наши партньори

Credit navigator
Ринекс Революшън
Ogledi.bg