Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата
Политика за защита на личните данни

Търсене на имоти
Nerro Real Estates

Продава в София Къща Враждебна ID 17528

Имот с ID: 17528
въведен на 2023-05-26 16:56:11 г.
актуализиран на 2023-05-26 16:56:19 г.

 

Обща информация

Цена
€ 225000
Площ
300 m2
Вид
Къща
Строителство
тухла
Година
1980 г.
Отопление
локално
Изолация
Не
Преход
Не
Обзавеждане
Обзаведен
Изложение
Юг
Завършеност
тухла
Етаж
от 3
Асансьор
Не
Град
София
Квартал
Враждебна

Описание

Компания 'ЕКС' представя на Вашето внимание, Ексклузивно предложение, а именно двуетажна масивна къща, намираща се в кв. `Враждебна`, местност `Япаджа`. В близост се намират спирки на автобуси: 117, 118, 119, 119К, 12, 14, 90.
Къщата е разположена в парцел от 1360 кв. м. и разполага с площ от 310 кв. м. , разпределена по следния начин:
сутерен - кухня с трапезария , две спални , баня и тоалетна ;
1 етаж- кухня , трапезария с излаз на тераса , хол , спалня, баня с тоалетна;
2 етаж - кухня с трапезария, три спални, баня, тоалетна, 2 тераси.
Всеки един от етажите разполага с площ от 100 кв. м. Могат да се обособят отделни входове. Отопление: локално парно на дърва и въглища, а също така са на разположение и климатици.
В парцела от 1360 кв. м. са разположени още 2 гаража, покрито паркомясто с канал, селскостопанска постройка, басейн със собствен водоизточник, котелно помещение и беседка.
Заповядайте да Ви я покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 17528.

 

Изчисли заем

Изпрати запитване

Михаил Ганчев
Михаил Ганчев
ТОП Реализатор

Подобни имоти

Виж Още
Продава в София Парцели / Терени Враждебна ID 41518
Продава в София Парцели / Терени Враждебна ID 41518
€ 96900

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание парцел в кв. Враждебна, местност Брестовете. Имотът разполага с площ от 625 кв.м и се намира в съседство с регулация. На втора линия на бул. Ботевградско шосе. . Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 41518.

Площ: 625 m2
Продава в София Едностаен Враждебна ID 39007
Продава в София Едностаен Враждебна ID 39007
€ 65000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание тухлен, едностаен апартамент в кв. Враждебна.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В квартал известен с чистия си въздух, зеленина и спокойствие.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът се намира на 2-ри етаж в сграда ново строителство с очакван АКТ 16 през месец март 2024 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището е с площ 47 кв.м. разпределена в дневна с трапезария, кухненски бокс и спален кът, баня с тоалетна..

СЪСТОЯНИЕ: На шпакловка и замазка.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 39007.

Площ: 47 m2
Продава в София Тристаен Враждебна ID 39005
Продава в София Тристаен Враждебна ID 39005
€ 130000 € 126000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание тухлен, тристаен апартамент в кв. Враждебна.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В квартал известен с чистия си въздух, зеленина и спокойствие.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът се намира на 3-ти етаж в сграда ново строителство с очакван АКТ 16 през месец март 2024 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 97 кв.м. разпределена в дневна с трапезария и кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна и тераса.

СЪСТОЯНИЕ: На шпакловка и замазка.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 39005.

Площ: 130 m2
Продава в София Тристаен Враждебна ID 43380
Продава в София Тристаен Враждебна ID 43380
€ 140000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание тухлен, тристаен апартамент със собствен двор в кв. Враждебна.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В квартал известен с чистия си въздух, зеленина и спокойствие.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът се намира на 1-ви етаж в сграда ново строителство с очакван АКТ 16 през месец март 2024 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището е с площ 82 кв.м. разпределена в дневна с трапезария и кухненски бокс, две спали, баня с тоалетна. Към апартамента има прилежащ двор 60 кв.м., който може да бъде обособен като зелена площ или като паркоместа.

СЪСТОЯНИЕ: На шпакловка и замазка.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 43380.

Площ: 142 m2

Наши партньори

Credit navigator
Ринекс Революшън
Ogledi.bg