Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата
Политика за защита на личните данни

Търсене на имоти
Nerro Real Estates

Продава в София Многостаен Слатина ID 32099

Имот с ID: 32099
въведен на 2023-04-27 12:03:51 г.
актуализиран на 2023-04-27 12:03:58 г.

 

Обща информация

Цена
€ 240000
Площ
116 m2
Вид
Многостаен
Строителство
тухла
Година
1990 г.
Отопление
ТЕЦ
Изолация
Не
Преход
Не
Обзавеждане
Обзаведен
Изложение
Изток Запад
Завършеност
тухла
Етаж
4 от 8
Асансьор
Да
Град
София
Квартал
Слатина

Описание

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание многостаен апартамент в един от най-желаните райони на София- жк Слатина

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В непосредствена близост до парк Гео Милев, бъдеща метростанция, спирка на градски транспорт, училище, детска градина, магазини от всякакъв тип.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът е ситуиран на среден- 4-ти етаж в тухлена сграда от 1990 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с чиста жилищна площ от 116 кв.м., разпределена във входно антре, дневна, кухня с трапезария, три спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна и тераса. Извън посочената площ има и прилежащо мазе.

СЪСТОЯНИЕ: Обзаведен и оборудван с всичко необходимо.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 32099.

 

Изчисли заем

Изпрати запитване

Теодор Тодоров
Теодор Тодоров
Реализатор

Подобни имоти

Виж Още
Продава в София Двустаен Слатина ID 32523
Продава в София Двустаен Слатина ID 32523
€ 200000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание обзаведен двустаен апартамент в един от най-желаните райони на гр. София- жк Слатина. Ситуиран на среден етаж, с изцяло ЮЖНО изложение, апартаментът разполага с чиста жилищна площ от 74 кв.м., разпределени във входно антре, дневна, отделна кухня, спалня, баня с тоалетна и усвоена тераса. С възможност за лесно преустрояване в тристаен апартамент. Заповядайте да Ви го покажем!!! Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит, професионален декоратор и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Нужен Ви е само кодът към имота: 32523.

Площ: 74 m2
Продава в София Двустаен Слатина ID 35597
Продава в София Двустаен Слатина ID 35597
€ 92500

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание двустаен апартамент в жк Слатина.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост спирка на градски транспорт, детска градина, училище, магазини от всякакъв тип.
,
РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с чиста жилищна площ от 44 кв.м., разпределена в дневна, кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса.

Заповядайте да Ви я покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 35597.

Площ: 44 m2
Продава в София Тристаен Слатина ID 39573
Продава в София Тристаен Слатина ID 39573
€ 155000 € 140000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание двустаен апартамент в жк Слатина.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:В близост до магазини за хранителни стоки, детска градина, училище, спирка на градски транспорт, основни пътни артерии.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с чиста жилищна площ от 75 кв.м. разпределена във входно антре, кухня изнесена в коридора, дневна, две спални, баня с тоалетна и две тераси.

СЪСТОЯНИЕ: Обзаведен и оборудван с всичко необходимо.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 39573.

Площ: 75 m2
Продава в София Тристаен Слатина ID 44272
Продава в София Тристаен Слатина ID 44272
€ 145000

ЕКСЛУЗИВНО!!!! Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание обзаведен тристаен апартамент в жк Слатина.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост до спирка на градски транспорт, училище, детска градина, магазини от всякакъв тип.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът е ситуиран на среден- 4-ти етаж в панелен блок от 1985 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с чиста жилищна площ от 88 кв.м., разпределена във входно антре, кухня с трапезария, дневна, две спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна, мокро помещение и тераса.

СЪСТОЯНИЕ: Полу-обзаведен.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 44272.

Площ: 88 m2

Наши партньори

Credit navigator
Ринекс Революшън
Ogledi.bg