Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата
Политика за защита на личните данни

Търсене на имоти
Nerro Real Estates

Продава в София Парцели / Терени Банкя ID 44376

Имот с ID: 44376
въведен на 2023-05-23 08:49:51 г.
актуализиран на 2023-05-23 08:49:59 г.

 

Обща информация

Цена
€ 80000
Площ
531 m2
Вид
Парцели / Терени
Строителство
Година
г.
Отопление
Изолация
Не
Преход
Не
Обзавеждане
Изложение
Завършеност
Етаж
от
Асансьор
Не
Град
София
Квартал
Банкя

Описание

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание УПИ в гр. Банкя. Имотът разполага с площ от 531 кв.м. Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 44376.

 

Изчисли заем

Изпрати запитване

Ивайло Александров
Ивайло Александров
Реализатор

Подобни имоти

Виж Още
Продава в София Къща Банкя ID 17121
Продава в София Къща Банкя ID 17121
€ 295000

Един ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ИМОТ в Банкя Ви очаква! Екипът на Компания ЕКС представя с най-голямо удоволствие на Вашето внимание къща с дворно място от 1200 кв.м. Чистият въздух и невероятната гледка към Витоша, Люлин и Стара планина са само част от нещата, които правят този имот невероятен! Къщата е триетажна, ново строителство, с излаз на две улици, топлоизолация, СОТ, изградена парна инсталация, кабелна телевизия и интернет. Има и две паркоместа. Жилището е подходящо, както за бягство от забързаното ежедневие, така и за целогодишно ползване. Разположен е на няколко минути от центъра на града, точно над боровата гора. Новият Ви дом Ви очаква! Заповядайте да Ви го покажем! Използвайки нашите услуги, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит, професионален декоратор и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Можете да разчитате на пълно съдействие за отпускане на потребителски и ипотечни кредити! Нужен Ви е само кода към имота: 17121

Площ: 1200 m2
Продава в София Къща Банкя ID 32365
Продава в София Къща Банкя ID 32365
€ 335000

Компания 'ЕКС' Ви предлага чудесна възможност да отговорите на всички потребности на вашата голяма фамилия като закупите просторна къща в гр. Банкя. Имота е разположен върху парцел от 530 кв.м., на улица с целогодишен достъп и съседи, които пребивават в домовете си постоянно. От двора и всяко помещение в къщата се разкрива панорама, която не може да бъде заличена, а гледката сега `лекува` душата на всеки изморен от града, член на семейството! Къщата има застроена площ от 136 кв.м., като е развита на 4 нива. Първото ниво: партер състоящ се от 2 гаража, котелно помещение (с монтиран котел на пелети, които е предвидено да отоплява цялата къща) и още две помещения, предвидени за кухня и трапезария и спалня (подходящи за възрастните Ви родители/роднини). Второто и третото ниво са идентични, като имат широк и удобен коридор, две самостоятелни спални , отделна кухня, баня, тоалетна и хубав хол с веранда с южно изложение с гледка към планината и двора Ви, от хола по вита стълба се изкачваме и от етаж 2 и етаж 3 на последното подпокривно ниво, където за всеки етаж има отделени по 2 стаи от подпокривното пространство. Така към всеки самостоятелен етаж имате на практика площ от 204 кв.м. полезна използваема квадратура, която да отговори на потребността Ви за простор. Третия етаж е завършен на ниво финна шпакловка на стените, подови настилки в коридора от мрамор и тоалетна и баня завършени, като санитарията за тух е закупена. С малко средства можете да завършите етаж 3 и след като живеете вече в имота си във времето да завършите останалата част от дома си , без да дължите наеми и други неоправдани разходи. Оставаме на разположение за въпроси, които да спомогнат вземането на най-правилно решение от Ваша страна! Заповядайте да Ви я покажем! Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит, професионален декоратор и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Можете да разчитате на пълно съдействие за отпускане на потребителски и ипотечни кредити! Нужен Ви е само кода към имота: 32365.

Площ: 544 m2
Продава в София Парцели / Терени Банкя ID 31775
Продава в София Парцели / Терени Банкя ID 31775
€ 163930

Компания ЕКС представя на Вашето внимание парцел за жилищно строителство в централната част на гр. Банкя. Намира се в близост до училище, детска градина, супер маркет, спирки на градски транспорт и зони за спорт и отдих. Парцелът е урегулиран и разполага с от площ от 1262 кв.м. ТОК/ВОДА/ЦЕНТРАЛНА КАНАЛИЗАЦИЯ. Заповядайте да Ви го покажем!!! Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит, професионален декоратор и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Заповядайте на консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 31775.

Площ: 1261 m2
Продава в София Къща Банкя ID 32366
Продава в София Къща Банкя ID 32366
€ 750000 € 690000

Компания ЕКС представя на Вашето внимание уникален имот в сърцето на Банкя. Монолитна стоамобетонна конструкция, със зидария и покрив. Къщата се продава на груб строеж, което дава възможност на новите собственици да създадат своя нов дом, придавайки му индивидуалност и стил, чрез собствен почерк. Локацията на това бижу е повече от прекрасна, а именно идеалният център на гр. Банкя, в близост до парк `Кестените`, красивата централна градска баня, както и минералните извори на града, което за по изобретателните, дава възможност да обособят собствен минерален извор в границите на имота. Къщата е разположена върху парцел с площ 1200кв.м., с изкарани партиди за ток, централна вода, канализация и газ. Самата тя е с площ 600кв.м. и дава възможност на новите си собственици да развихрят въображението си на цели три етажа, плюс сутеренно ниво с мазета и гаражи.Заповядайте да Ви го покажем!!! Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит, професионален декоратор и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Заповядайте на консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 32366.

Площ: 600 m2
Продава в София Парцели / Терени Банкя ID 32089
Продава в София Парцели / Терени Банкя ID 32089
€ 125600

Компания за реализации `ЕКС` представя на вашето внимание перспективен парцел, заобиколен от тишина и спокойствие находящ се във вилната зона на гр. Банкя. Парцела попада в регулация, равен е и граничи с всякакъв вид комуникации - ток, централен водопровод и канализация. Подходящ за строителство на еднофамилна или двуфамилна къща с огромен двор. Площ: 1000кв.м. Попада във вилна зона с параметри на застрояване - плътност: 25%, КИНТ: 0.8, КК: 8 метра. Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч.Заповядайте на консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 32089.

Площ: 1005 m2
Продава в София Парцели / Терени Банкя ID 36093
Продава в София Парцели / Терени Банкя ID 36093
€ 161300 € 156900

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание УПИ в гр. Банкя. Парцелът е с правоъгълна форма, с площ от 849 кв.м. и 21 м. лице на асфалтирана улица. Равен, на южен склон. Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 36093.

Площ: 849 m2
Продава в София Къща Банкя ID 32114
Продава в София Къща Банкя ID 32114
€ 680000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание къща с двор 1531 кв.м. в гр. Банкя.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Разположена в район известен с чистия въздух, тишина и зеленина, на комуникативно място в близост до автобусна спирка.

СТРОИТЕЛСТВО: Тухлена къща от 2008 г., оборудвана със земетръсни шайби, мълниезащита. поливна система със собствен водоизточник, инсталация за слънчеви панели, газифицирана, с масивна ограда от естествен камък, СОТ.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Къщата разполага с площ от 655 кв.м. разделена на 4 нива:
Сутерен: Двоен гараж с топла връзка, механа, фитнес със сауна, парна баня, мокро помещение, котелно, две избени помещения, санитарен възел;
1-ви етаж: Входно антре, спалня за гости с баня и тоалетна, огромна дневна, трапезария с кухненски тракт с излаз на веранда с барбекю;
2-ри етаж: Емпоре, кабинет с излаз на тераса, вестибюл, две детски стаи с обща тераса, родителска спалня със собствена баня с тоалетна, дрешник, баня с тоалетна.
Мансарден етаж: Самостоятелен апартамент с баня с тоалетна и кухненски бокс.

СЪСТОЯНИЕ: Обзаведена и оборудвана с всичко необходимо.

Заповядайте да Ви я покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 32114.

Площ: 655 m2

Наши партньори

Credit navigator
Ринекс Революшън
Ogledi.bg