Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата
Политика за защита на личните данни

Търсене на имоти
Nerro Real Estates

Продава в София Тристаен Лозенец ID 42785

Имот с ID: 42785
въведен на 2023-04-21 11:48:12 г.
актуализиран на 2023-04-21 11:48:19 г.

 

Обща информация

Цена
€ 190000
Площ
75 m2
Вид
Тристаен
Строителство
ЕПК
Година
1990 г.
Отопление
ТЕЦ
Изолация
Не
Преход
Не
Обзавеждане
Необзаведен
Изложение
Изток
Завършеност
ЕПК
Етаж
10 от 12
Асансьор
Да
Град
София
Квартал
Лозенец

Описание

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание двустаен апартамент в най-желания район на София- Лозенец.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост до спирка на градски транспорт, парк, магазини от всякакъв тип.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът е ситуиран на среден 10-ти етаж над гаражи в ЕПК блок от 1990 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 75 кв.м., разпределена във входно антре, дневна, кухня с трапезария, спалня, баня с тоалетна, отделна тоалетна и тераса.

СЪСТОЯНИЕ: За ремонт.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 42785.

 

Изчисли заем

Изпрати запитване

Мартин Стойков
Мартин Стойков
ТОП Реализатор

Подобни имоти

Виж Още
Продава в София магазин Лозенец ID 41445
Продава в София магазин Лозенец ID 41445
€ 67000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание магазин в един от най-желаните райони на София- Лозенец.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: С лице на главен булевард, в близост до спирки на градски транспорт, метростанция, хотел Хемус.

СТРОИТЕЛСТВО: Магазинът е ситуиран на партерен етаж в тухлена сграда от 1980 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Магазинът разполага с площ от 21 кв.м. разпределена в търговска зала и санитарен възел.

СЪСТОЯНИЕ: До ключ.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 41445.

Площ: 21 m2
Продава в София Двустаен Лозенец ID 9843
Продава в София Двустаен Лозенец ID 9843
€ 240000

Нерро Недвижими Имоти представя на Вашето внимание двустаен апартамент пред АКТ 16 в най- престижния район на София, а именно- кв. Лозенец.
Жилището се отличава с правилни форми и просторни помещения. Разполага с площ от 80 кв.м., разпределени във входно антре, дневна с трапезария и кухненски тракт, спалня, баня с тоалетна и тераса.
Ситуирано е на пешеходно разстояние от НДК, Южен парк, метростанция и спирки на градски транспорт, в сграда с модерна архитектура, висококачествени материали и изключително качество на строеж. Посочената цена е без включен ДДС. Разполагаме и с други жилища в сградата различни по тип и площ Заповядайте да Ви ги покажем!!! Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит, професионален декоратор и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Нужен Ви е само кодът към имота: 9843-205.

Площ: 80 m2
Продава в София Двустаен Лозенец ID 31958
Продава в София Двустаен Лозенец ID 31958
€ 170000 € 159000

КЛЮЧ В АГЕНЦИЯТА!!! ОГЛЕДИ В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ!!! Компания 'ЕКС' представя на Вашето внимание двустаен апартамент в най-престижния район на София- жк Лозенец. Имотът е ситуиран в долната част на Лозенец в тухлена сграда от 90-те години на XX век. Разполага с площ от 89 кв.м. разгъната във входно антре, дневна с трапезария и кухненски тракт, спалня и баня с тоалетна. Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит, професионален декоратор и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Нужен Ви е само кодът към имота: 31958.

Площ: 89 m2
Продава в София Мезонет Лозенец ID 37231
Продава в София Мезонет Лозенец ID 37231
€ 950000 € 948000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание многостаен, обзаведен апартамент на две нива в най-желания район на София- Лозенец.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост до спирки на градски транспорт. детска градина, училище, УАСГ, магазини от всякакъв тип.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът е ситуиран на среден- 4-ти и 5-ти етаж в тухлена сграда от 2000 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с внушителната площ от 184 кв.м., разпределена във входно антре, огромна дневна с трапезария и кухненски тракт, санитарен възел и две тераси на 1-во ниво и две спални, кабинет, две бани с тоалетни и килер на 2-ро ниво.

СЪСТОЯНИЕ: Обзаведен с всичко необходимо и оборудван с най-висок клас електроуреди.

ОСОБЕНОСТИ: ГАРАЖ с топла връзка включен в цената.

Заповядайте да Ви я покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 37231.

Площ: 184 m2
Продава в София Мезонет Лозенец ID 39601
Продава в София Мезонет Лозенец ID 39601
€ 400000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание многостаен апартамент на две нива в най-желания район на София- Лозенец

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост до метростанция, спирка на градски транспорт, детска градина, училище, магазини от всякакъв тип.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът е ситуиран на 6-ти етаж в тухлена сграда от 2017 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 181 кв.м., разпределена във входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса на 1- ниво и две спални, баня с тоалетна и две тераси на 2- ниво.

СЪСТОЯНИЕ: На шпакловка и замазка.

ОСОБЕНОСТИ: Подземно паркомясто включено в цената!!!

Заповядайте да Ви я покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 39601.

Площ: 181 m2
Продава в София Двустаен Лозенец ID 40714
Продава в София Двустаен Лозенец ID 40714
€ 190000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание двустаен апартамент в най-желания район на София- Лозенец.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост до метростанция, спирка на градски транспорт, училище, детска градина, Южен парк, басейн Спартак, магазини от всякакъв тип.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът е ситуиран на 1-ви жилищен етаж над гаражи в тухлена сграда от 2000 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 62 кв.м., разпределена във входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса.

СЪСТОЯНИЕ: Обзаведен и оборудван с всичко необходимо.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 40714.

Площ: 62 m2

Наши партньори

Credit navigator
Ринекс Революшън
Ogledi.bg