Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата
Политика за защита на личните данни

Търсене на имоти
Nerro Real Estates

Продава в София Тристаен Студентски град ID 34435

Имот с ID: 34435
въведен на 2023-05-18 14:14:09 г.
актуализиран на 2023-05-25 15:18:09 г.

 

Обща информация

Цена
€ 210000
Площ
110 m2
Вид
Тристаен
Строителство
ново
Година
2011 г.
Отопление
ТЕЦ
Изолация
Да
Преход
Не
Обзавеждане
Изложение
Юг
Завършеност
ново
Етаж
5 от 9
Асансьор
Да
Град
София
Квартал
Студентски град

Описание

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание обзаведен тристаен апартамент в Студентски град.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост до спирка на градски транспорт, училище, детска градина, магазини от всякакъв тип.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът е ситуиран на среден- 5-ти етаж в тухлена сграда от 2011 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 110 кв.м., разпределена във входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна и тераса.

СЪСТОЯНИЕ: Обзаведен и оборудван а всичко необходимо.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 34435.

 

Изчисли заем

Изпрати запитване

Николай Цеков
Николай Цеков
Реализатор

Подобни имоти

Виж Още
Продава в София Двустаен Студентски град ID 27134
Продава в София Двустаен Студентски град ID 27134
€ 108000

Компания ЕКС има удоволствието да представи на Вашето внимание двустаен апартамент в Студентски град. Разположен на ТОП ЛОКАЦИЯ! Срещу Национална Спортна Академия, на метри от спирки на градски транспорт, магазини, заведения. В близост до него се намират основни пътни артерии. Състоящ се от 72 кв.м., практично разгънати в дневна с кухненски бокс, спалня, антре, баня с тоалетна и тераса. АКТ 16 се очаква през юни 2023 г, така че ще имате възможността изцяло да го обзаведете по Ваш вкус и да го превърнете в дома от мечтите си! Заповядайте да Ви го покажем! Използвайки нашите услуги, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит, професионален декоратор и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Можете да разчитате на пълно съдействие за отпускане на потребителски и ипотечни кредити! Нужен Ви е само кода към имота: 27134

 

Площ: 72 m2
Продава в София Едностаен Студентски град ID 33149
Продава в София Едностаен Студентски град ID 33149
€ 125000 € 105000

Компания ЕКС представя на Вашето внимание изключително добро инвестиционно жилище или новият Ви прекрасен ДОМ. Отлична локация, в бързо развиващ се район, а именно ж.к.Студентски град. На метри от НСА, с бърз и лесен достъп до Околовръстен път, денонощни магазини, заведения, спирки на градски транспорт и всичко, от което имате нужда. Апартаментът разполага с площ 77кв.м. разгъната застроена площ, от които 65 кв.м. чиста застроена площ, със следното функционално разпределение: входно антре, еднопространствено преграден на хол заедно с кухненски бокс и спалня, баня, заедно с тоалетна и тераса. Отоплението е посердством електричество. Имотът е разположен на трети етаж и е ориентиран на югоизток. За удобството на новите си собственици, апартаментът се предлага напълно обаведен и обурудван. Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч.Заповядайте на консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота:33149

Площ: 77 m2
Продава в София Двустаен Студентски град ID 31909
Продава в София Двустаен Студентски град ID 31909
€ 107000 € 102000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание перфектно инвестиционно предложение. Двустаен апартамент в най-търсения инвестиционен район на София- жк Студентски град.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: На метри от УНСС и НСА

СТРОИТЕЛСТВО: Нова тухлена сграда от 2017 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 76 кв.м. разпределена във входно антре, дневна с трапезария и кухненски тракт, спалня, баня с тоалетна и собствен двор.

СЪСТОЯНИЕ: На шпакловка и замазка

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 31909.

Площ: 76 m2
Продава в София Едностаен Студентски град ID 36777
Продава в София Едностаен Студентски град ID 36777
€ 85000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание перфектно инвестиционно предложение. Едностаен апартамент в най-търсения инвестиционен район на София- жк Студентски град.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: На метри от УНСС и НСА

СТРОИТЕЛСТВО: Нова тухлена сграда от 2017 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 50 кв.м. разпределена във входно антре, дневна със спален кът и кухненски тракт и баня с тоалетна.

СЪСТОЯНИЕ: На шпакловка и замазка

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 36777.

Площ: 50 m2
Продава в София магазин Студентски град ID 37880
Продава в София магазин Студентски град ID 37880
€ 160000 € 145000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание магазин в Студентски град.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: На метри спирки на градски транспорт, парк, хранителни супермаркети.

СТРОИТЕЛСТВО: Тухлена сграда от 2010 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Магазинът разполага с площ от 111 кв.м. разпределена в еднопространствено помещение на кота -1 и еднопространствено помещение и санитарен възел на кота 0.

СЪСТОЯНИЕ: До ключ.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 37880.

Площ: 111 m2
Продава в София Двустаен Студентски град ID 38963
Продава в София Двустаен Студентски град ID 38963
€ 124000

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание двустаен апартамент в жк Студентски град

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост спирка на градски транспорт, детска градина, училище, магазини от всякакъв тип.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът е ситуиран на среден- 5-ти етаж в нова тухлена сграда пред АКТ 16.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 79 кв.м., разпределена във входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса.

СЪСТОЯНИЕ: На шпакловка и замазка.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 38963.

Площ: 79 m2
Продава в София Едностаен Студентски град ID 41897
Продава в София Едностаен Студентски град ID 41897
€ 128640

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание едностаен апартамент в жк Студентски град.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост до спирка на градски транспорт, училище, университети, магазини от всякакъв тип.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът е ситуиран на 6-ти етаж в нова тухлена сграда от 2022 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 54 кв.м., разпределена във входно антре, дневна с трапезария, кухненски бокс и спален кът, баня с тоалетна и тераса.

СЪСТОЯНИЕ: На шпакловка и замазка.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 41897.

Площ: 54 m2
Продава в София Двустаен Студентски град ID 41891
Продава в София Двустаен Студентски град ID 41891
€ 196320

Компания `ЕКС` представя на Вашето внимание двустаен апартамент в жк Студентски град.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: В близост до спирка на градски транспорт, училище, университети, магазини от всякакъв тип.

СТРОИТЕЛСТВО: Апартаментът е ситуиран на 6-ти етаж в нова тухлена сграда от 2022 г.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ: Жилището разполага с площ от 82 кв.м., разпределена във входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса.

СЪСТОЯНИЕ: На шпакловка и замазка.

Заповядайте да Ви го покажем. Използвайки нашите услуги Вие ще превърнете закупуването на новия си дом в едно приятно изживяване, ще получите персонален консултант, съдействие при кандидатстване за кредит от всички банки в България, интериорни дизайнери и екип, който да се погрижи за нужните документи по Вашата сделка. На Ваше разположение сме всеки ден, от понеделник до неделя от 09:00 до 20:00ч. Възползвайте се от безплатна консултация в наш офис, където ще ви спестим време и ще ви запознаем с всички актуални имоти в България, отговарящи на Вашето търсене. Нужен Ви е само кодът към имота: 41891.

Площ: 82 m2

Наши партньори

Credit navigator
Ринекс Революшън
Ogledi.bg